10 Mayıs 2012 Perşembe

Grubunda şampiyonluk kovalayan 3 Mart Beldespor BAL'dan düştü

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'in en talihsiz takımı olarak niteleyebileceğimiz 3 Mart Beldespor'un yaşadığı talihsizlikler sonucu Erzurum mahalli liglerine düştü.

1. Grup'ta 18. haftayı lider kapatan takım, 19. hafta oynadığı ve 0-2 kazandığı Göle Belediyespor maçından sonra Erzurum'a dönerken trafik kazası geçirmiş; bir yönetici hayatını kaybetmiş, neredeyse bütün futbolcular da yaralanmıştı.

Fikstürün cilvesi; bu kaza nedeniyle ertelenen iki maçları şampiyonluktaki rakipleri Refahiyespor ve Kalkanderespor'la oynayacakları maçlardı. Normal fikstür tamamlandıktan sonra bu iki maçı oynayacaklardı. Evlerinde Refahiyespor'a 2-3 kaybedip şampiyonluk iddiasından koptular. Son maç, artık ikincilik için çekişecekleri Kalkanderespor deplasmanıydı.

15 Nisan'da oynanması gereken maça, Kalkandere girişinde taşlı yumurtalı saldırıya uğradıkları ve can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle maça çıkmadılar. Federasyon, maçı 3-0 Kalkanderespor lehine tescil etti, ligi 3. bitiren 3 Mart Beldespor da Erzurum baraj maçı oynamak durumunda kaldı.

Bugün oynanan karşılaşmada Erzurum 1. Amatör Küme şampiyonu Yakutiyespor'la karşılaştılar. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta, 19 Yaş Altı Takım'la sahaya çıkan rakiplerine penaltılarda 3-2 yenilerek BAL'a veda ettiler.

1 yorum:

  1. Yakutiyespor yılın takımı olmalıdır. Adamlar resmen destan yazdılar ; helal olsun

    YanıtlaSil