25 Mayıs 2012 Cuma

3. Lig'te sezon sona erdi : 2. Lig'e son çıkan takım Tarsus İdman Yurdu !

Dün oynanan karşılaşmalarda 1. Grup'tan Bayrampaşa, 2. Grup'tan da Kahramanmaraşspor 2. Lig vizesi almıştı. Bugün oynanan 3. Grup play-off final maçında Bursa Nilüferspor'u 3-0 yenen Tarsus İdman Yurdu da play-off'un son galibi olarak 2012-2013 sezonunda 2. Lig'te oynama hakkını elde etti.

Fethiye İlçe Stadı'nda 18.00'de başlayan karşılaşmanın ilk dakikaları her iki takımın da birbirini tartmasıyla geçildi. İlk ciddi gol poziyonlarını bulan Tarsus İdman Yurdu, İsmail Özgür Göktaş ve Ferhat Duman'la bu ataklardan yararlanamadı. Bursa Nilüferspor'sa Şükrü Şenocak ve Gökhan Karadeniz'in geliştirdiği ataklardan netice alamadı. Rakibine göre daha etkili bir futbol ortaya koyan Tarsus İdman Yurdu, maçın ilk golünü ilk yarının son saniyelerinde, önümüzdeki sezon için Mersin İdman Yurdu'yla anlaştığı söylenen Ferhat Duman'la buldu. İkinci yarıda ise Bursa Nilüferspor'un beraberlik golü arayışları ve bu arayışlar sırasında geride verdiği açıkları değerlendirmek isteyen Tarsus İdman Yurdu vardı. Bursa Nilüferspor, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince 82. dakikada yine Ferhat Duman'la gol bulan Tarsus İdman Yurdu farkı 2'ye taşıdı. Tahir Kurt'un maçın son anlarında gelen golü karşılaşmanın skorunu tayin etti : 3-0.

Böylelikle gruplarını 2. tamamlayan Bayrampaşa ve Tarsus İdman Yurdu, 2. Lig'te oynama hakkını alırken diğer çıkan ekip 2. Grup 5.'si Kahramanmaraşspor oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder