25 Mayıs 2012 Cuma

Bozüyükspor ve Fethiyespor yarı finalde !

2. Lig'ten Bank Asya 1. Lig'e yükselecek olan son takımı belirleyecek olan Denizli'deki play-off maçlarının çeyrek finali bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Dün yarı final vizesi alan Bugsaşspor ve Adana Demirspor'dan sonra rakiplerini eleyen Bozüyükspor ve Fethiyespor yarı finalde birbirleriyle eşleşti.

17.00'de oynanan karşılaşmada Beyaz Grup'u 3. tamamlayan Bozüyükspor'un da, Kırmızı Grup'u 5. olarak tamamlayan Kızılcahamamspor'un da çok az seyircisi tribünde yerini almıştı. Karşılaşmada ilk ciddi gol pozisyonunu Kızılcahamamspor buldu. Mülayim Erdem'in pasına hareketlenen 2. Lig Gol Kralı Üstün Bilgi'nin vuruşunu Bozüyükspor kalecisi Oğuzhan Doğar kurtardı. 26. dakikada ise Bozüyükspor, Kemal Hastürk'ün kafa vuruşuyla gole yaklaştı ancak Kızılcahamamspor kalecisi Şenol Karagöl topu kornere tokatladı. Ortada giden maçın kaderini Bozüyüksporlu Atahan Menekşe'nin 35 metreden kullandığı frikik belirledi ve Bozüyükspor bu müthiş golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Kızılcahamamspor, beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye daha sık gelmeye başladı ancak istediği golü bulamadı. 90. dakikada Galip Ayvaz'ın kullandığı frikik de direkten dönünce Bozüyükspor, yarı finale yükselen taraf oldu.

Kırmızı Grup 4.'sü Fethiyespor'la Beyaz Grup 5.'si Turgutluspor'un karşılaştığı maçsa 20.30'daydı. Tecrübeli oyuncularıyla oyuna ağırlığını koyan Turgutluspor, maça hızlı başlayan taraftı. İlk ciddi gol pozisyonunu da 24. dakikada Youssef Yeşilmen'nin sol kanattan gelen ortasıyla buldular. Serhat Akın'ın güzel şutunu Fethiyespor kalecisi Emin Sarı aynı güzellikte çeldi. 33. dakikada bu kez Halil Zeybek'in şutuyla gol aradı Turgutluspor ancak top savunmadan döndü. İkinci yarıda Fethiyespor oyuna denge getirdi ve her iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 63. dakikada Fethiyespor'un kazandığı serbest vuruşu frikik ustası Onur Okan gole çevirmesiyle Turgutluspor yeniden rakip kalede gol aramaya başladı. Ancak kale önünde tehlike yaratabilecek organizasyonları kuramayınca maçtan mağlup ayrıldı ve elendi. Böylelikle bugün oynanan iki karşılaşmada da galibiyeti frikik golleri belirlemiş oldu. Ayrıca Turgutluspor'un elenmesiyle Ege Bölgesi'nin play-off'ta takımı kalmadı.

Kalan maçların programı ise şu şekilde :

27 Mayıs Pazar 19.00 : Bugsaşspor - Adana Demirspor
28 Mayıs Pazartesi 19.00 : Bozüyükspor - Fethiyespor

31 Mayıs Perşembe 19.00 : Final

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder