14 Mayıs 2012 Pazartesi

2011-2012 sezonu sona ererken..

Bu blogta 9 Nisan 2012'de başlayan yolculuğumuz boyunca şu ana kadar 116 yazı yayınlandı. Blogun ilk yazısı olan "Başlarken.."de  "Zaman zaman Süper Lig de sayfalarımızda yer bulacak ama biz çubuğu elimizden geldiğince alt liglerden yana bükmeye özen göstereceğiz."  diyerek niyetimi ortaya koymuştu. Elimden geldiğince de bu ilkeye özen göstermeye çalıştım.

Blogumda yer alan Tarihten, Yetenek Avcısı vs. köşelerin yanısıra Bölgesel Amatör Lig'ten Süper Lig'e kadar bütün liglerde Haftanın Görünümü yazıları yayınladım. Önümüzdeki 2012-2013 sezonu içinse bir değişikliğe giderek Süper Lig'te Haftanın Görünümü yayınlamayacağım. Bunun birkaç nedeni var. Burayı zaten "alt ligler blogu" olarak Süper Lig'e mesafe koymuş, ağırlığımı diğer liglere vermiştim. Süper Lig Haftanın Görünümü ise salt tarihe not olsun diye yazdığım, açıkçası yazarken çok fazla heyecan duymadığım yazılar bütünüydü. Bu haliyle benden çok daha iyi haftanın panoramasını sunan yayınlar yer alırken bu köşeyi sürdürmenin çok fazla anlamı olmadığını düşünüyorum.

Önümüzdeki sezonda bu blogun (son olarak yapacağımız Yılın Karması ve Spor Toto Kupası finali haberlerinden sonra) Süper Lig'e olan ilgisi; altyapıdan veya alt liglerden gelip çıkış yapan genç oyuncular ve konunun mahiyetine göre Tarihten, Yetenek Avcısı gibi köşelerden ibaret kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder