8 Mayıs 2012 Salı

BAL'da 8 baraj maçı daha oynandı


BAL play-out maçlarına Sivas, İstanbul, Bursa, Kahramanmaraş, Rize ve Muğla'da pazar günü oynanan maçlarla devam edildi.

Bölgesel Amatör Lig'te 6. Grup'u 5. bitiren Sivas İl Özel İdarespor, güçlü rakibi Demir Çelik Divriğispor'la karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Sivas İl Özel İdarespor, BAL'da kalma hakkını elde etti.

Bursa'da oynanan maçta penaltılarla veda edense halihazırda BAL'da mücadele eden takımdı. 120 dakikası 0-0 biten maçta Bursa Yenişehir Belediyespor, BAL 8. Grup 5.'si İznikspor'u 5-4 penaltılarla yendi ve BAL'ın yeni takımı oldu.

İstanbul play-outlarından Sultanbeyli Belediyespor - Leventspor maçında 12. Grup'u 4. bitiren Sultanbeyli Belediyespor, maçtan 2-0 galip ayrıldı ve BAL'da kaldı.

Esenyurt Belediye Stadı'nda oynanan maçta ise futbolumuzun en köklü kulüplerinden Vefa, 13. Grup 7.'si Bayrampaşa Tunaspor'u 3-1 yenerek önümüzdeki sezon BAL'da mücadele etme hakkını kazandı.

Silivri'de oynanan maçta ise 11. Grup'u 6. bitiren Beykozspor 1908, Alibeyköyspor'u 2-0'le geçip yeniden BAL vizesi aldı. 

Kahramanmaraş baraj maçında 4. Grup'u 7. tamamlayan Elbistan Belediyespor'la Şekeroba Belediyespor karşı karşıya geldi. Elbistan temsilcisi 80. dakikada bulduğu tek golle 2012-2013 sezonunda da BAL'daki yerini aldı.

Muğla'daki baraj maçı ise Bodrum derbisiydi. 9. Grup 7.'si Turgutreis Belediyespor, Bodrum Belediyespor'la karşılaştı. 2-0 Bodrum Belediyespor galibiyetiyle biten maç sonucuyla Turgutreis Belediyespor, BAL'a veda etti.

Rize baraj maçı ise Rize'nin iki ilçesinin takımlarını karşı karşıya getirdi. 1. Grup'ta 5. olan Ardeşenspor, Rize amatör liglerinden gelen Çayelispor'a 3-1 yenilince günün son mahalli amatör küme yolcusu oldu.

BAL baraj maçlarına yarın Isparta maçıyla devam edilecek.

1 yorum:

  1. Hâkkâri,Artvin,Sakarya,Diyarbakır,Isparta ve Erzurum'da BAL Play-Out heyecanı kaldı !! Bu demek oluyor ki BAL bitti ; sıra kaymakta (TFF 1.,2. ve 3.Lig'in play-offları)

    YanıtlaSil