4 Mayıs 2012 Cuma

2 BAL takımı daha yerel lige döndü...

Bölgesel Amatör Lig'te 2012-2013 sezonunda yarışacak takımları belirlemek için oynanan baraj maçlarına İzmir, Mersin ve Samsun maçlarıyla devam edildi.

Çarşamba günü İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan karşılaşmada 10. Grup'u 3. tamamlayan Yeni Bornovaspor, İzmir Süper Amatör Küme'den gelen Bozyaka Yeşiltepe'yle karşılaştı. 30. dakikada Cumhur Kaçar'la öne geçen Yeni Bornovaspor, dört dakika sonra Egehan Doğandemir'in golüne engel olamayınca maç uzatmalara kaldı. Bu arada Yeni Bornovaspor'dan Tunca Seren Perçin, 63. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Uzatmalarda İsmail İnan, 105. dakikada Bozyaka Yeşiltepe adına skoru 2-1'e taşıdı. Üç dakika sonra Mehmet Yenişehir direkt kırmızı kart görünce Yeni Bornovaspor sahada 9 kişi kaldı. 111. dakikada hem Egehan Doğandemir durumu 3-1 yaptı, hem de Halit Keser kırmızı kart görünce Yeni Bornovaspor 8 kişi kaldı. 115. dakikada Cumhur Kaçar'ın penaltısı skoru 3-2 yapsa da İsmail İnan yeniden sahneye çıktı ve maç 4-2 Bozyaka Yeşiltepe lehine sona erdi. Böylelikle normal sezonda play-off'u 1 puanla kaçıran Yeni Bornovaspor, BAL'a veda etmek zorunda kaldı.

Mersin Mezitli Koray Aydın Stadı'nda bugün oynanan karşılaşmadaysa 5. Grup 5.'si Bozyazı Belediyespor'un rakibi, Akdeniz Belediyespor'du. 25. dakikada Akdeniz Belediyespor, Ayhan Tüfek'in golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 49. dakikada gelen Sergen Yalçın'ın golü maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da gol olmaması üzerine geçilen penaltılarda Akdeniz Belediyespor, rakibine 4-3 üstünlük sağladı ve BAL'ın yeni ekibi oldu.

Bugün Samsun 19 Mayıs Stadı Yan Saha'da oynanan maç ise 3. Grup'u 6. tamamlayan Dikbıyık Belediyespor'la Bafra Hacınabispor'u karşı karşıya getirdi. Rakibini Emre Özkuy (2), Ömer Faruk Doğan (2), Burak Özcan ve Emrah Uyar'ın golleriyle 6-0 yenen Dikbıyık Belediyespor önümüzdeki sezon için de BAL vizesi aldı.

BAL baraj maçlarına yarın Kars, Düzce, Bursa, Kocaeli ve İstanbul maçlarıyla devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder