21 Nisan 2012 Cumartesi

SÜPER FİNAL AVRUPA LİGİ GRUBU'NDA HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ : 2. HAFTA


Süper Lig'te normal sezonu 5. - 8. takımlar arasında, Avrupa Ligi'ne katılmak için Şampiyonluk Grubu'nun 4.'süyle oynanacak final maçına katılacak takımı belirleyecek maçlarda 2. hafta tamamlandı.


Haftaya 28 puanla lider giren Sivasspor, Eskişehir deplasmanından çıkardığı 1 puanla koltuğunu kaptırmadı. Rakibine göre daha üstün bir futbol ortaya koyan Eskişehirspor, ilk  yarının son saniyelerinde Batuhan Karadeniz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak 63. dakikada Jakub Navratil'in golüne engel olamayan Kırmızı-Siyahlılar, 1 puana razı olmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz hafta da İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1 puanla ayrılan Eskişehirspor bu sonuçla puanını 27'ye çıkarmış oldu. Karşılaşmanın 89. dakikasında Sivassporlu Kıvanç Karakaş kırmızı kart gördü.

Avrupa Ligi Grubu'na geçtiğimiz hafta Sivasspor'dan aldığı 4-0 mağlubiyetle başlayan Bursaspor, bu hafta evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. 7. dakikada Doka Madureira'nın golüyle 0-1 geriye düşen Yeşil-Beyazlılar, 26. dakikada Samuel Holmen'in kendi kalesine attığı golle durumu beraberliğe getirdi. 35. dakikada Stanislav Sestak ve 49. dakikada Turgay Bahadır'ın golleriyle skoru 3-1'e getiren Bursaspor, 90. dakikada Samuel Holmen'in golüyle maçı 3-2 galibiyetle kapattı. Böylelikle Bursaspor puanını 28'e çıkarırken İstanbul Büyükşehir Belediyespor 26'da kaldı. Bursaspor'da 1994 doğumlu, 19 Yaş Altı Milli Takım'da da forma giyen Okan Deniz ilk on birde başladığı ve 3. golün asistini çok güzel bir pasla verdiğini not edelim .

Önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor ve Eskişehirspor - Bursaspor maçları oynanacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder