25 Nisan 2012 Çarşamba

BAL baraj maçlarında bir maç daha yarıda kaldı !

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'te mücadele edecek olan takımları belirlemek için oynanan baraj maçlarına bugün 4 ilde oynanan maçlarla devam edildi.

Günün ilk maçı Tunceli'deydi. 2. Grup'ta sezon boyunca play-off kovalayan Dersimspor'la, sadece 4 takımın yarıştığı Tunceli 1. Amatör Küme şampiyonu Ovacık Ulaşspor'u karşı karşıya getiren maçta Ovacık Ulaşspor, rakibini 0-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı ve önümüzdeki sezon BAL'da Tunceli'yi temsil etme hakkını elde etti.

Şırnak'ta oynanan Yeni Şırnakspor - Cizre Basraspor maçı ise tamamlanamadı. Henüz 15. dakikada skor 0-0'ken Yeni Şırnaksporlu bir grup taraftarın sahaya inmesi ve rakip futbolculara saldırması üzerine hakem Serhat Nadas ve yardımcıları soyunma odasına gittiler ve olayların yatışmasını beklediler. Ancak olayların yatışmaması üzerine maç hakem tarafından tatil edildi. Böylelikle 2. Grup'u 10. bitiren Yeni Şırnakspor büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Zira, geçtiğimiz günlerde de Bayburt'ta oynanan Bayburt Belediyespor - Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor maçı da 0-2 devam ederken Bayburt Belediyespor taraftarları tarafından başlatılan olaylar nedeniyle tatil edilmiş; federasyon tarafından Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor lehine tescil edilmişti.

Balıkesir'de oynanan maçta ise 10. Grup'u 7. bitiren Balıkesir Belediyespor, 64. dakikasında 10 kişi kaldığı maçın 74. dakikasında bulduğu golle Sındırgı Belediyespor'u 1-0 yendi ve 2012-2013 sezonunda da BAL'da oynama hakkını elde etti.

2010-2011 sezonunda 7. Grup'ta Kırıkkale'yi temsil eden ancak ligi 11. olarak tamamlayıp BAL'a veda eden Yahşihanspor, 6. Grup 9.'su Türk Metal Gençlikspor'u 0-1 yenerek yeniden Bölgesel Amatör Lig'e döndü.

BAL baraj maçlarına yarın Edirne'de oynanacak Sarayspor - Keşanspor maçıyla devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder