24 Nisan 2012 Salı

Diyarbakırspor ve Bartınspor'dan hakemlere tepki...

Not : Bu haberde yer alan videolar, biri Tokat'ta, diğeri de Bartın'da yayın yapan iki yerel televizyon kanalından alınmıştır. Haliyle bu iki kuruluş da taraftır. Videonun bu gözle izlenmesini / dinlenmesini tavsiye ediyorum. Bu videolardaki seslendirmelerde geçen ifadeler beni bağlar ne de tarafımızdan birebir desteklenir. Videolar yalnızca siz blog okurlarının maçların görüntülerine ulaşabilmesi amacıyla konulmuştur.


2. Lig Beyaz Grup'ta ligte kalacak ekibi belirlemek için çok büyük önem taşıyan Tokatspor - Diyarbakırspor maçının 2-1 evsahibi ekibin galibiyetiyle bittiğini daha önce aktarmıştık. http://altligler.blogspot.com/2012/04/2-ligte-haftanin-gorunumu-30-hafta.html

Maç bitti ancak maçla ilgili tartışmalar henüz bitmedi. Özellikle Tokatspor'un 2. golünün hemen öncesinde, kafasını Diyarbakırsporlu oyuncunun ayağı seviyesine indiren Tokatsporlu oyuncu lehine endirekt serbest vuruş veren üst klasman hakemi Hüseyin Sabancı'ya Diyarbakırspor cephesinden büyük tepki var. Maçta aldığı sonuçla Diyarbakırspor düşme hattının altına düşmüş, Tokatspor da üstüne çıkmıştı.


Bu hafta hakem tartışmasının damga vurduğu bir diğer maç ise Bölgesel Amatör Lig, play-off 1. Tur maçı oldu. 5-1 Muğlaspor'un üstünlüğüyle biten maçın ardından Bartınsporlu taraftarlar bölgesel hakem Oktay Taş'a ateş püskürüyor. Özellikle Bartınspor'un attığı nizami bir golü, yardımcısı bayrak kaldırmadığı halde iptal eden Taş için sosyal medya protesto kampanyaları başlatıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder