21 Nisan 2012 Cumartesi

BAL takımlarından ilk fire Burdur'da !

Önümüzdeki sezon BAL'da mücadele edecek takımları belirleyecek olan il düzeyindeki eleme maçları devam ediyor. Bugüne kadar 15 maçın oynandığı, 15'inde de halen BAL'da mücadele eden takımların illerin mahalli liglerinden gelen takımları yendiği baraj maçları serisinde bugün de iki maç oynandı.

Burdur'da oynanan maçta 7. Grup'u 10. bitiren Burdur Şekerspor, Burdur 1. Amatör Küme şampiyonu Bucak Belediye Oğuzhanspor'la karşılaştı. Normal sürenin ve uzatmaların 2-2 bittiği maçta Bucak temsilcisi penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayınca; Burdur'u önümüzdeki sezon BAL'da temsil etme hakkını kazandı. Burdur Şekerspor'sa eleme maçları sonucunda BAL'a veda eden ilk takım oldu.

Yozgat'ta oynanan maçta ise 6. Grup'u 6. bitiren Sorgun Belediyespor, Yozgat İl Özel İdare'yi 1-0 yenerek BAL'da kaldı. Böylelikle eleme maçları yapan BAL takımları 17 maçın 16'sından galip ayrılmış oldu.

Eleme maçlarına yarın Hatay, Şanlıurfa, Konya, Karaman, Uşak, Gümüşhane, Tekirdağ, Mardin ve Bayburt'ta oynanacak maçlarla devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder