26 Ekim 2012 Cuma

MAÇ YAZISI : OYAK RENAULTSPOR 0 - SANCAKTEPE BELEDİYESPOR 1


* 3. Lig 3. Grup 7. hafta mücadelesini Tarık Tarım, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/tariktarim]

3.Lig 3.Grup'ta son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan ve çıkış arayan Oyak Renaultspor, evinde ağırladığı Sancaktepe Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Oyak Renaultspor: İbrahim, Murat, Semih, Mesut, Hüseyin, Caner, Serkan, Uğur, Selahattin, Fatih ve Mesut 11'i ile karşılaşmaya başladı.

Konuk Sancaktepe Belediyespor: Gökhan, Uğurcan, Doğan, Cemal, Melik, Erhan, Erkan, Erman, Eren, Yaşar ve Yusuf 11'i ile sahaya çıktı.

Maça konuk Sancaktepe Belediyespor hızlı başladı ve karşılaşmanın ilk ciddi atağında ceza sahasında topu önünde bulan Eren'in vuruşu az farkla auta gitti. Orta alanda pres yapıp rakibini hataya zorlayan konuk ekip, Melik ve Erkan ile üst üste pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 12. dakikasında ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yapan Eren Balkan takımı öne geçirdi, 0-1. Melik ve Yaşar ile kontra ataklarda gol arayan İstanbul temsilcisi farkı arttıramadı. Karşılaşmadaki ilk ciddi atağını 41. dakikada gerçekleştiren Sarı Siyahlılarda Uğur kornerden gelen topa iyi yükselmesine rağmen düzgün bir vuruş yapamadı. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve konuk ekip Sancaktepe Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile ekipler soyunma odasına girdi.

İkinci yarıda Selahattin'in yerine oyuna giren genç Mert Hakan'ın ateşlediği Oyak Renaultspor oyunu rakip yarı alana yıktı. Serkan, Uğur ve Mert Hakan'ın etkili oyunu ile pozisyonlar üretmeye başlayan ev sahibi ekibe Sancaktepe Belediyespor kalecisi Gökhan geçit vermedi. 45- 70. dakikalar arasında Oyak Renaultspor'da golcü Sercan sayısız gol fırsatından yararlanamadı. 77.dakikada oyuna Serkan'ın yerine dahil olan Cengizhan, 82. dakikada kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapınca takımının eşitliği yakalama fırsatını iyi değerlendiremedi. Tüm hatlarıyla beraberlik için saldıran Oyak Renaultspor defansındaki büyük boşlukları değerlendirmek isteyen konuk ekip Doğan ve Seyithan ile net 2 gol fırsatı yakalasa da, kaleci İbrahim başka gole izin vermedi. Karşılaşma konuk Sancaktepe Belediyespor'un 12. dakikada Eren Balkan'ın kaydettiği tek golle sona erdi 0-1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder