1 Ekim 2012 Pazartesi

MAÇ YAZISI : EDİRNESPOR GENÇLİK 1 - TUZLASPOR 0



* Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 1. hafta mücadelesini Keremcan Balkanlı, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/kc_balkanli]


Gökkunduzlar lige 3 puanla başladı!

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Edirnespor GK sezonun ilk maçında evinde ağırladığı İstanbul temsilcisi Tuzlaspor'u maçın 72. dakikasında Muhammed'in ayağından gelen golle 1-0 mağlup etti.

Stad: Edirne 25 Kasım
Hakemler : Selçuk Öklü, Hakan Şevli , Mustafa Kınık ( Kocaeli Bölgesi)
4. Hakem Ceyhun Bozdağ (Edirne Bölgesi)

Edirnespor GK : İlke, Emrah, Eyüp , Serdar , Abdullah , İlkay , Yusuf , Ulaş , ( 83 Umut ) ,Muhammed Gültaşlar , Mehmet ,(84 Ramazan ) İsmail
Tuzlaspor : Ertuğrul ,Mehmet , Cihan ,Ulaş , Murat ,Bahadır ,Savaş ( 8 Cihan Erdil ) Serdar, Yakup , Reha ( 76 Yalçın ) Ramazan ( 81 Ali )
Gol: Dk. 73 Muhammed

Geçen sezon son maçta kaçan 3.lig Play-off'unun etkisi takımda açıkça görülüyordu. Nitekim hoca ve takım komple değişmişti. 14.30'da başlayan maça, sıcağa rağmen Edirneliler'in ilgisi büyüktü. Kapalı tribün neredeyse fulldü. Açık tribün güneşe karşı olduğu için az kişi olmasına rağmen yine de tezahüratlara eşlik etmesi güzeldi. Edirnespor taraftar grubu Batı Kale ve Genç 22liler maç boyunca hiç susmadı. Zaman zaman tribünde yer alan Edirne Bandosu'nun tezahüratlara eşlik etmesi çok hoş bir görüntü oraya çıkardı.

Maça gelirsek; İlk yarı iki takım da tutuktu . 1-2 tane karşılıklı pozisyonların haricinde kayda değer tek şey 8. dakikada Savaş'ın sakatlanmasıydı. İkinci yarıda ise Edirnespor GK, 70. dakikaya kadar adeta tel tel döküldü. Tuzlaspor 2-3 net pozisyon bulmasına rağmen bunları değerlendiremedi ve dakikalar 73'ü gösterdiğinde rakip ceza alanın sağ çaprazında topla buluşan maçın adamı Muhammed ceza sahasına girerken sol ayağıyla harika vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra iki takımın karşılıklı atakları olmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve maç 1-0 Edirnespor GK'nın üstünlüğüyle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder