24 Ekim 2012 Çarşamba

MAÇ YAZISI : DERİNCE BELEDİYESPOR 0 - MENEMEN BELEDİYESPOR 1

* 3. Lig 2. Grup 7. hafta mücadelesini Yunus Faruk Yılmaz, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/yunusfaruk41]



3.Lig'deki ilk senesine 4-0 galibiyetle başlayıp semti umutlandıran Derince Belediyespor; biraz tecrübesizlikten, biraz da fikstür şanssızlığından dolayı iyi başlayamadı sezona. 7 hafta sonunda 6 puan (2 galibiyet, 5 mağlubiyet) toplayan temsilcimiz, Menemen Belediyespor karşısına kritik eksiklerle çıktı. Samet Kalkan’ın bu takım için ne kadar önemli olduğu apaçık görüldü. Derince Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı diğer maçlardan eser yoktu bu hafta. Bundan önceki 3 maçta toplam 13 gol olması ilçe halkını etkilemiş olacak ki; tribünler ve tribünlerin yukarısındaki “beleştepe” diye tabir edilen kısım doluydu. .

Maçın başından sonuna kadar orta saha mücadelesi olarak geçen maç vasatı aşamadı. Tipik bir doldur -boşalttan başka bir organizasyon izleyemedik. Golü atan maçı kazanırdı, öyle de oldu. Menemen Belediyespor, ilk etkili atağında golü buldu. Takımın şu anki en büyük sorunu net olarak özgüven eksikliği. Erzincan Refahiyespor karşısında alınacak bir 3 puan, bu takımı çok daha iyi yerlere götürür.

Güzel şeyler:

- Yönetimin taraftarlara köfte dağıtması.
- Kocaelispor’un Süper Lig’e yükseldiği sezon şampiyonluktaki payı tartışmasız olan Umut Kekilli’yi Menemen Belediyespor forması altında olsa da izlemek.
- Harun Eren’in gittikçe yükselen performansı.
- Fadıl Kurt’un formsuz Samet Deşiş yerine 93 doğumlu gelecek vaat eden Mesut Özdemir ısrarının devam etmesi. Direkten dönen topu maçın kırılma noktasıydı.

Güzel olmayan şeyler:

- Biletlerin 5 TL olması ısrarının devam etmesi.
- Tunç Yalçın ve Can Kart’ın silik performansının maçın kaderine etki etmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder