29 Ekim 2012 Pazartesi

MAÇ YAZISI : KAYSERİ ŞEKERSPOR 2 - ORHANGAZİSPOR 0

* 3. Lig 1. Grup 9. hafta mücadelesini İlyas Kaplan, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/ilyaskapln]


STAT: Kadir Has Spor Kompleksi

HAKEMLER: Özer Özden** Sezai Arslan** Önder Yılmaz**

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Erman Sarı*** Altan Güneş** (Dk.73 İsmail Bulut***) Gökhan Günaydın*** Hakan Doğru** Mehmet Yaman** (Dk.42 Murat Davutoğlu) Orhan Şahin** Bilal Kılıç** Volkan Can** Timur Kosovalı** Emre Erol** Gökhan Açıkgöz**

ORHANGAZİSPOR: Gökhan Konur* Mustafa Can* Arda Karakurt* EmreUzunca* Mustafa Demir* Serkan Kareahan** Cemil Karakum* Can Morgül* (Dk.64 Mahmut Ortak*) Anıl Akkoyun* (Dk.68 Yağızhan Biber*) Niyazi Erdem* Tufan Deniz Gelen** (Dk.80 AliYıldırım*)

GOLLER: Gökhan Günaydın Dk.61 ve İsmail Bulut Dk.90+2 (Kayseri Şekerspor )

SARI KARTLAR: Dk.54 Altan Güneş, Dk.87 Hakan Doğru ve Dk.90+2 İsmail Bulut (Kayseri Şekerspor) Dk.31 Arda Karakurt (Orhangazispor)


8. Dakikada Orhangazispor’da Mustafa Demir ortaladı, Cemil iyi yükselip kafayı vurdu ancak kaleci Erman çıkarttı. Sonrasında hakem Kaleci Erman sarı’ya faul yapıldığını belirterek faul atışı verdi.

12. Dakikada Konuk ekibin atağında Şekerspor kalecisi Erman ile karşı karşıya kalan Anıl Akkoyun’un plasesi Erman’da kaldı.

17. dakikada Orhan Şahin ikili mücadelede yerde kaldı.

22. Dakikada sol çaprazdan atakta bulunan Orhangazisporlu Tufan Deniz’in şutunu Kayseri Şekerspor kalecisi Ermen çıkardı.

24. dakikada Ceza sahasın ilk metrelerinde Gökhan Açıkgöz’ün ortasına iyi yükselen Timur Kosovalı’nın vuruşunda top yön değiştirmeden dışarı çıktı.

29. Dakikada Sol taraftan gelişen Orhangazi atağında Tufan deniz’in sert şutunun filelerle buluşmasını Erman Sarı önledi.

31. dakikada Ceza yayını civarında topu önünde bulan Kayseri Şekersporlu Emre Erol’un yarım volesi  kaleyi bulmadı.

İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

52. dakikada konuk ekip kontra atakla Şekerspor kalesine gelirken Cemil Karakum vurdu uzaktan dışarı çıktı.

61. dakikada Murat Davutoğlu’nun penaltı noktasına attığı orta karambolde kaldı. Topu önünde bulan Gökhan Günaydın kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu. 1-0

68. dakikada Orhangazispor’da Tufan Deniz’in golünü hakem ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı.

76. dakikada korner direğinin yakınlarından frikik kazanan konuk ekipte Serkan Karahan vurdu. Erman son anda çıkardı.

82. dakikada savunmadan aldığı topu sağ kanattan gidererek Timur Kosovalı’ya verdi. Timur’un şutu yan direkte patlarken kıdemli yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

90+2. Dakikada sol kanattan gelişen atakta Eşref Keçeci’in ortasında topla buluşan İsmail Bulut kalecinin yanından golü attı. 2-0

Karşılaşma beş dakika uzatma süresinin bitimiyle sona erdi.

ERÇEVİK : GERÇEK GÜCÜMÜZÜ YAKALIYORUZ

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Cahit Erçevik takımın kendine gelmeye başladığını kaydederek şöyle devam etti, “Yeni bir takımız alışma evresinde olduğumuzu söylüyordum. Bunu aşmaya başladık. Seri Galibiyetler almak istiyorduk. Evimizde aldığımız seri galibiyetlerin ardından hafta içi oynanan Siirt deplasmanı ile bu şansızlığımızı da kırdık. Bundan sonra daha iyi olacağız. Biz bu ligde ses getiren bir takım olmak istiyoruz. Korkulan bir deplasman olmak istiyoruz. Orhangazispor şu an ikinci sırada ve çok iyi bit kadroya sahipler. Orta sahayı kalabalık tutarak ataklarını kesip karşılık vermek istiyorduk. Özellikle ilk 60 dakika istediğimizi sahaya yansıttık. Bir haftada üç maç yapmıştık. Artık gelecek hafta oynayacağımız Tekirova Belediyespor maçına kadar hem iyi dinlenip kendimize gelmek hem de çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.

GOLCÜLERDEN SELAM

Dün Kadir Has Yan saha’da oynan Kayseri Şekerspor ile Bursa Ekibi Orhangazispor karşılaşmasında Yeşil – Beyazlı temsilcimizin gollerini atan Gökhan ve İsmail, Şekerspor taraftarını sevindirdi.

Türkiye 3.Lig 1. Grupta bulunan temsilcimizin müsabakasında grupta ikinci sırada yer alan Orhangazispor’u konuk eden Şekerspor rakibini önce 61. Dakikada Gökhan Günaydın daha sonra uzatma dakikalarında İsmail Bulut ile yıktı. Galibiyet gollerini atan iki sporcu maçtan sonra arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken  objektifimize böyle poz verdiler.

Kayseri Şekerspor her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hafta ortasında yapılan müsabakada Siirt deplasmanından da galibiyetle deplasman şansızlığını da yenen Kayseri Şekerspor grup ikincisini devirmesinin yanısıra üst sıralara tırmanmaya da başladı. Cahit Erçevik'in açıklamalarına göre takım daha da oturacak. Yalnız Orhangazi'nin çok sık pozisyon bulması ve dolayısıyla Kaleci Erman'ın 5-6 tane %100'lük gol kurtarması Şekerspor savunmasının daha oturmadığını gösteriyor. Orhangazispor'un beraberlik için gelmiş bir havası vardı. Yada Şekerspor hocanın dediği orta sahayı kalabalık tutarak rakibe oynatmadı. Öyle yada böyle galibiyeti seriye başlayan Kayseri Şekerspor yükselişe geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder