7 Ekim 2012 Pazar

MAÇ YAZISI : OYAK RENAULTSPOR 0 - KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESPOR 1

* 3. Lig 3. Grup 5. hafta mücadelesini Tarık Tarım, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/tariktarim]



Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta kayıpsız Oyak Renaultspor ile zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Belediyespor, Merinos Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Maçtan deplasman ekibi 1-0 üstünlükle ayrıldı.

Maça ev sahibi ekip: İbrahim, Murat, Semih, Mesut, Hüseyin, Serkan, Abdulmuttalip, İrfan, Uğur ve Sercan ilk 11'i ile başladı.

Konuk Kahramanmaraş Belediyespor ise; Burak, Oğuz, Halil İbrahim, Nuri, Muhammet, Fatih, Aydın, Ersin, Bünyamin, Uğur, Emrah kadrosuyla mücadeleye başladı.

İlk yarının büyük bir bölümünde ekipler birbirlerini tartarak orta alana hakim olmaya çalıştı. Nadir gelişen atakların ilkinde Kahramanmaraş Belediyespor'dan Uğur altıpas içerisinde topa istediği gibi vuramayıp farklı bir şekilde auta gönderdi. İlk yarının son dakikasında yine rakip defansın arkasına sarkan Uğur, kaleci İbrahim'i de çalımladıktan sonra topu ayağından fazla açınca Oyak Renaultspor savunmasının güvenilir ismi Semih araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

İkinci 45 dakikanın zevkli geçeceği daha ilk dakikalarından belli oldu. 49'da konuk ekipten Fatih'in kullandığı serbest vuruşu İbrahim kontrol ettikten sonra oyunu hızlı başlattı ve pozisyon, defanstan ileriye çıkan Semih'in az farkla auta giden kafa vuruşuyla sonuçlandı. Günün etkisiz ismi Abdulmuttalip 65. dakikada yaklaşık 30 metreden düzgün bir vuruş yaptı, top kaleci Burak Öğür'ün ellerinde kaldı. 68. dakikada sağ kanattan rakiplerini bir bir ekarte eden Serkan'ın son çizgiden ortaya çıkardığı topa Abdulmuttalip de dev golcü Fatih Sercan dokunamadı ve Oyak Renaultspor maçtaki en ciddi pozisyonunu değerlendiremedi. Baskısını arttıran Sarı Siyahlılar istediği pozisyonlara bir türlü giremedi ve defansında da açıklar vermeye başladı. 70. dakikadan sonra oyun kontrolünü ele geçiren Kahramanmaraş Belediyespor, oyuna sonradan giren Alican'ın karşı karşıya pozisyonunda kaleci İbrahim'in mükemmel kurtarışından dolayı üstünlük sayısına ulaşamazken, kaleciden seken topta Semih ceza sahası içerisinde ayağını fazla kaldırınca maçın hakemi endirekt serbest vuruşa hükmetti. Fatih'in dokunup Aydın'ın vurduğu organizasyonda Oyak Renaultspor'un tecrübeli eldiveni İbrahim Genç bir kez daha gole izin vermedi. Dakikalar 80'i gösterirken, sağ kanattan Halil İbrahim'in kullandığı köşe vuruşunda defanstan ileriye çıkıp iyi yükselen Nuri düzgün bir kafa vuruşuyla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra tüm oyuncularıyla yüklenen Renault, Sercan ve Selahattin ile kaleyi yoklasa da ciddi bir atak geliştiremedi ve karşılaşmadan konuk ekip Kahramanmaraş Bld.Spor 1-0 galip ayrılarak zirve yarışını devam ettirdi. Bu sonuçla Oyak Renaultspor 5. haftada ilk kez puan kaybı yaşamış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder