22 Ekim 2012 Pazartesi

MAÇ YAZISI : NEVŞEHİRSPOR GENÇLİK 0 - ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR 1


* Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesini Emre Üstün, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/emreustun1903]


Nevşehirspor Gençlik ile Çatalhöyük Çumraspor Bölgesel Amatör Lig'in 5.hafta maçında Gazi stadında karşılaştı.

Nevşehirspor maçın ilk dakikalarından itibaren rakip üzerinde baskı kurmaya çalıştı, hızlı paslarla rakip defansı delmeye çalışsa da bunda hiç etkili olamadı. Özellikle Muammer Pirinçci'nin 11'e sürmüş olduğu Zeyni Özdemir ve Kahraman Tosun ileride etkili olamadı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Nevşehirspor orta sahasının dinamosu Evren'in ceza alanı içinden vurduğu topta Ç. Çumraspor kalecisine takılan top oldu. İlk yarının sonlarına doğru Birkan'ın uzun topunda topla buluşan Zeyni Özdemir kaleciyi geçtikten sonra kendini yere bıraktığı için aldatmaya yönelik hareket yüzünden sarı kart ile cezalandırıldı. Bu olay tribünler ve teknik heyet tarafından tepki ile karşılandı.

İkinci yarıya da hızla giren Nevşehirspor, Zeyni ve Kahraman ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.
Karşılaşmanın 65. Dakikasında Nevşehirspor Gençlik takımında oyuna İsmail Büyüksolak girdi. Onun oyuna girmesiyle Nevşehirspor etkili olmaya çalıştı. Dakikalar 70'e geldiğindeyse Muammer Pirinççi oyuna Mustafa Veran'ı aldı ancak yapılan tüm bu değişiklikler golü getirmedi. Çumraspor'un orta saha futbolcusu Salih'in ceza alanına gönderdiği topta Nevşehirsporlu defans futbolcularının yaptığı hata ile Çumraspor deplasmanda 1-0 öne geçmiş oldu. Bu dakikadan sonra adeta tek kale oynayan Nevşehirspor golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrılarak 3. Lig umutlarını diğer maçlara bıraktı.

Nevşehirspor'da göze çarpan futbolcular her zaman olduğu gibi Birkan ve sağ kanat olarak top koşturan Ahmet oldu. Ahmet özelikkle ilk yarıda rakiplerini geçmiş olduğu pozisyonlarda sert müdahalelerle karşılaştı.

Karşılaşmanın sonunda maçın hakemine büyük tepkile vardı, BAL'ın 5. haftasını Nevşehirspor bay geçecek. Çatalhöyük Çumraspor ise Kayseri Yolspor ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder