26 Ekim 2012 Cuma

MAÇ YAZISI : KAYSERİ YOLSPOR 0 - ADANA GENÇLERBİRLİĞİ 1

* Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesini İlyas Kaplan, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/ilyaskapln]

STAT: Sümer Stadı 1 No.lu Saha
HAKEMLER: Osman Özdemir ** Mehmet Saldıraner ** Kemal Sevinç **
KAYSERİ YOLSPOR: Kemal Erkılıç * Yavuz Sıtkı Yılmaz ** ( Dk. 82 Emre Herdem *) Emin Gök ** Levent Karabacak ** Koray Koç ** Gökhan Savranlar ** Mahmut Karakaya * (Dk. 60 Fatih Yalnız *) Mesut Dalkıran ** ( DK. 72 Yunus Emre Gülhan *) Ayvaz Koç ** Önder Kılıç * Cüneyt Salın **
ADANA GENÇLERBİRLİĞİ: Çetin Doğan ** Emre Kocahan ** Mert Öngören ** Turgut Aydemir *** Orhan Doğan *** Adnan Tizer ** Mehmet Yaşar ** Harun Fidan *** Burak Saygın ** ( DK. 74 Hasan Özcan ) Özgür Nasuh ** Emre Dönderici ** ( Dk. 90 Sedat Çağırdan *)
GOL: Dk. 58 Mehmet Yaşar (Adana Gençlerbirliği )

Kayseri Yolspor bu sene, bir sezon aradan sonra tekrar katıldığı Bölgesel Amatör Lig’de iddialı idi. Ancak sezona istediği gibi başlayamadı. Sezonun ilk maçında bir diğer Kayseri ekibi Kocasinan Şimşekspor'u yendiler. Haftaya 6 puanla giren Kayseri Yolspor, bu maça gelene kadar puanı bulunmayan Adana Gençlerbirliği’ne tek golle yenildi. Yolspor karşısında 4 – 5 net pozisyona girip bunlardan birini değerlendiren Adana ekibi, böylelikle ilk galibiyetini Kayseri Yolspor karşısında almış oldu.

Yolspor aslında iyi bir kadroya sahip. Ancak sezona bir türlü istedikleri havada başlayamadılar. Turuncu – Siyahlılar’da kaleci Kemal ve Emin gibi önemli isimlerle birlikte gelecek vadeden, özellikle de bu ligde tecrübesi bulunan isimler var. Bu takımın sigortası olan Kemal'in de gününde olmadığı maç sonrası kaçınılmaz son geldi. Kayseri Yolspor, Kurban Bayramı nedeniyle lige verilen aradan sonra Grup lideri Çatalhöyük Çumra belediyespor'a konuk olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder