12 Şubat 2013 Salı

MAÇ YAZISI : BELEDİYE VANSPOR 0 - ANKARA DEMİRSPOR 1

* 3. Lig 1. Grup 21. hafta karşılaşmasını Ozan Varol izledi ve altligler.blogspot.com için yazdı. [ https://twitter.com/varol_ozan ]

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanan Vanspor - Ankara Demirspor maçındaydım. Vanspor için play-off yolunda oldukça önemli bir maçtı. Maçtan önce Vanspor 26 puanla 12. sırada bulunuyordu. Vanspor bu maçı kazanması halinde play-off yolunda altın değerinde bir 3 puana sahip olacaktı.


Maçtan önce tribünlerde harika bir atmosfer vardı. Taraftar var gücüyle takımına destek oluyordu ve tribünler doluydu. Yani 3 puan için gerekli tüm şartlar oluşmuştu. Maça gelecek olursak; maç Ankara Demirspor'un vuruşuyla başladı. Vanspor kendi seyircisi önünde etkin olmak istiyor fakat fizik olarak Vanspor'dan daha iyi durumda olan Ankara Demirspor buna izin vermiyordu. Ankara Demirspor hava toplarında etkili oluyor ve Vanspor'un etkili olmasına izin vermiyordu. İlk yarıda sahada vasat bir Vanspor izliyorduk. Maçın 40. dakikasında sol kanattan  gelen orta şanssız bir şekilde Akın'a çarpıyor ve Vanspor soyunma odasına 1 - 0 mağlup olarak giriyordu.

İkinci yarıda ise sahada daha canlı gol arayan bir Vanspor ve 1 - 0'lık skora yatmak isteyen bir Ankara Demirspor izliyorduk. Vanspor yükleniyor gol arıyor fakat beklenen gol bir türlü gelmek bilmiyordu. Ali Kurt'un şutunu kaleci Ahmet doksandan çıkarıyor olmadımı olmuyordu işte. Sonuçta 90 dakika Ankara Demirspor'un 1 - 0 lık galibiyetiyle bitiyordu. Mağlup olduğumuz bu maçtan geriye akıllarda Umut'un güzel oyunu kalıyordu. Bu maçta eğer Umut'un bu oyununa ayak uyduracak bir oyuncumuz olsaydı maçı Vanspor kazanabilirdi. Ne diyelim sağlık olsun. Haftaya evimizde oynayacağımız Pazarspor maçını kazanalım ve ligde hiçbir iddiası kalmayan Çorum deplasmanına moralli gidelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder