31 Aralık 2012 Pazartesi

MAÇ YAZISI : NEVŞEHİRSPOR GENÇLİK 0 - NİĞDE BELEDİYESPOR 0


* Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 14. Hafta karşılaşmasını Emre Üstün altligler.blogspot.com için yazdı. [https://twitter.com/Emreu50]



Nevşehirspor GK ile Niğde Belediyespor BAL Ligi'nin 13. haftasında Nevşehir Gazi Stadyumu'nda karşılaştı.

Nevşehirspor GK maça biraz daha etkili başlayan taraftı; Zeyni, Ahmet ve Gürkan ile pozisyon bulmaya çalıştı, Evren'de yaratıcılık konusunda etkisiz kalınca Nevşehirspor kendi evinde gol atamama geleneğini devam ettirdi, 3 hafta önce kadrodışı bırakılan Eyüp Kökverdi ve Hidayet Arslan bu karşılaşmada tekrar formalarını giydiler ve performanslarıyla göz doldurdular.

İlk yarı vasat bir futbol sergilendi, İkinci yarıda ise Niğdespor üç puan her şeyi yaptı. Niğde Belediyespor teknik direktörü Cengiz Seçsev ikinci yarının ilk 25 dakikasında tüm oyuncu değişikliği hakkını kullandı.
Karşılaşmanın 60. dakikasında Niğde Belediyespor gole çok yaklaştı, Serdar Mert'in ara pasında topla buluşan Melih karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye adeta teslim etti.

Dakikalar 67'yi gösterirken Evren'in ortasında topla buluşan Gürkan müsait pozisyonda topu auta gönderdi.
İlerleyen dakikalarda Nevşehirspor'un etkili oyuncusu Ahmet sakatlanınca yerini Yaşar'a bıraktı, hakemin bu değişikliğe 2 dakika izin vermemesi tepki topladı, golü bulmak adına daha sonra oyuna Ali girdi ama oda gol yollarında etkili olamadı.

Karşılaşma Nevşehir - Niğde dostluğu açısından da önemliydi, 15 otobüs olarak Nevşehir'e gelen Niğde taraftarlarları sevgi ile karşılandı. İki takım taraftarları birbirlerine atkı hediye etti.

Bu maç sonunda Nevşehirspor GK 12 puan ile 12. sırada yer alırken Niğde Belediyespor 26 puanla 3. sırada yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder