4 Aralık 2012 Salı

MAÇ YAZISI : ALTINORDU 3 - DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 0


* 3. Lig 3. Grup 14. hafta mücadelesini Abdullah Azmi Öncel, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/ortabek]

Grupta zirve mücadelesi veren iki takım Altınordu ve Darıca Gençlerbirliği, İzmir'de Alsancak'ta karşılaştı.  Altınordu'nun İzmir genelindeki 13 Futbol Eğitim Okulu'dan 1500'den fazla futbol okul öğrencisi ve onların aileleri kapalı tribündeki yerlerini alarak Altınordu'ya destek verdi.

Oyunun ilk dakikalarında iki takımda da orta sahada hızlı paslar yaparak hücuma yönelme gayreti vardı. Bu da seyir açısından etkili görüntüler ortaya çıkarıyordu. 6. dakikada ceza sahası dışından   Altınordulu Mert Özkaptan vurdu, üst direğin yakınından az farkla top auta gitti. Bu şuttan sonran oyunun kontrolü kısa süreliğine de olsa Darıca ekibine geçti. 18. dakikada Halil İbrahim'in şutunu kaleci Evren harika bir şekilde kornere çeldi. Maçın bazı bölümlerinde ortam geriliyordu. Altınordu'dan Ozan ve Darıca GB'den Güney'in dalaşmasından klasik bir şekilde iki tarafta ceplerine birer sarı kart koyarak ayrıldı. Bu pozisyondan sonra Ozan uzun süre yerde kaldı. Artık Altınordu tribünlerinden Güney'in ayağına her top geldiğinde de ıslık sesleri yükseliyordu. 32'de sol çizgiye yakın yerden kazanılan serbest vuruşu Mert Özkaptan, altı pasa kullandı, stoper Murat Cömert kaleye arkası dönük vaziyette kafayı vurarak topu ağlara gönderdi.(1-0).44. dakikada Mert sağdan kazanılan korneri, Özkan'la paslaştı. Özkan'ın ortasında topla buluşan Sinan Osmanoğlu temiz bir vuruşla farkı ikiye çıkardı:(2-0).


İkinci yarıya daha istekli başlama gayretinde olan ekip Darıca GB idi. Hırsı bir şekilde rakip ceza sahası çevresine yerleşen Darıca temsilcisi bir türlü final paslarında isabet sağlayamayınca, skor da üretemedi. Temposunu da gitgide kaybeden Darıca GB, oyunu da belli bir dakikadan sonra ev sahibine teslim etti. 82. dakikada savunmanın ofsayt diye duraklamasından yararlanan Arda Demiral, sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez plasesini yaptı: (3-0) Darıca GB'nin belki de gole en yaklaştığı ana uzatma anlarında idi. 90+4. dakikada Murat Akgül ceza sahası dışından çok sert vurdu, üst direğe çarpan top geri geldi. Ve hakem son düdüğünü çaldı.

STAT: Alsancak

HAKEMLER: Bülent Çenet , Ömer Tevfik Özkoç, Harun Kiraz

ALTINORDU[3] : Evren- Yusuf, Sinan Osmanoğlu ,Murat Cömert,Gökhan, Özkan(Dk.74 Tayfur Emre), Furkan,Ozan,Mert,(Dk.83 Erman),Sinan Akaydın(Dk.56 Arda)
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ[0] : Kemal ,Ferhat,Sertaç ,Evren,Hakan,İbrahim Fatih,Güney ,(Dk.68 Fatih Altundağ),Galip, Halil İbrahim, (Dk.78 Murat), Yusuf  (Dk.46 İbrahim Akdağ), İbrahim Yılmaz
GOLLER: Dk.31 Murat Cömert, Dk.44 Sinan Osmanoğlu, Dk.82 Arda (Altınordu)

SARI KARTLAR: Ozan (Altınordu), Güney (Darıca Gençlerbirliği)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder