28 Ocak 2013 Pazartesi

MAÇ YAZISI : DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 1 - ÇORUM BELEDİYESPOR 0


* 3. Lig 3. Grup 19. hafta karşılaşmasını Uğurcan Karadeniz izledi ve altligler.blogspot.com için yazdı. [ https://twitter.com/UurcanKaradeniz ]


Spor Toto 3. lig 3. Grup'ta lider Darıca Gençlerbiriği kendi sahasında Çorum Belediyespor'la karşılaştı. Bir gün öncesinde oldukça güzel olan hava,  maç günü yerine soğuğa bıraktı. Ama tribünler buna rağmen doluydu, taraftar maçın havasındaydı. Deplasman tribünü ise çoğu zaman olduğu gibi boştu.

Darıca Gençlerbirliği maça Ersin, Evren, İbrahim Fatih Dilek, İbrahim Yılmaz, Yusuf Atay, Hakan Duran, Güney Polat, Erkan Ferin, Ferhat Çoban, Halil İbrahim Yüksel  11'i ile çıktı.

Çorum Belediyespor ise Emrah, İbrahim, Yiğitcan, İsmail, Volkan, Okan, Oğuzhan, Halil İbrahim, Haydar, Kaan, Serdar 11'i ile sahadaydı.

Maça baskılı başlayan Darıca henüz 3. dakikada ceza sahasında topa son dokunan kral İbrahim Yılmaz ile 1-0 öne geçti. Maçın başında gelen gol Darıca'yı rahatlatırken Çorum'u strese soktu. Golden sonra Darıca'nın etkili gol pozisyonları vardı ancak oyuncular son vuruşları yapamadı. İbrahim Fatih Dilek bu anlamda sahanın en şanssız ismiydi. İlk yarıda 7.dakikada Çorum kalecisi sakatlandı ve yerini Osman'a bıraktı. 2. yarı Darıca topu ayağında tutmaya kontra atakla çıkmaya çalıştı. Başarılı da oldular ancak son vuruşlar gelmedi. Sağ kanattan yerden açılan ortaya arka direkte uygun durumda topu auta yolladılar. Biraz da şanssızdı diyebiliriz. Çorum Belediye topa sahip olmak istedi, yer yer iyiydiler ama çok net gol pozisyonlarına giremediler. Son dakikalarda kafa vuruşunda kaleci Ersin parmaklarının ucuyla dokundu üst direğe çarpan top ceza sahasına düştü. Çorum'dan kimse yoktu o bölgede ve Evren rahat uzaklaştırdı topu. Darıca maçın başında bulduğu golle 3 puanı alıp liderliğini sürdürdü. Çorum Belediyespor 22 puanla 10.sırada kaldı.

* Darıca önümüzdeki hafta Kocaeli deplasmanına çıkarken Çorum Belediye ise kendi sahasında Erzurum Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek.

* İbrahim Yılmaz attığı gol ile gol sayısını 15'e çıkardı.

* Deniz tarafına bakan kale arkasında 2 asker ağaca çıkıp bizle beraber maçı takip etti. Atkı bile açtılar. Güzel görüntüler vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder