1 Eylül 2012 Cumartesi

PTT 1. Lig 2. Hafta İddaa Tahmini


İdeal Kupon


ANKARAGÜCÜ - ADANASPOR               2   (1.6)

Her ne kadar Ankaragücü geçtiğimiz hafta, Kayseri Erciyesspor deplasmanında bütün tahminlerin aksine iyi ve dirençli bir futbol ortaya koysa da karşısındaki ekip ligin favorilerinden Adanaspor ve iki hafta üst üste aynı direnci beklemek iddialı bir tahmin olacaktır. Üstelik de geçen haftaki gol ayakları Bayram Timur Özgöz kart cezalısı. Adanaspor'sa bunaltıcı sıcakta oynadığı Şanlıurfaspor maçından sonra ilk 3 puanını almak isteyecektir. Adanaspor bu maçtan galibiyetle ayrılacak kalitede. 1 handikap da düşünülebilir.

1461 TRABZON - KONYASPOR              KG Var (1.65)

Konyaspor geçtiğimiz hafta lige evindeki şok Bucaspor mağlubiyetiyle başladı, zirve yolunda bir darbe daha almamak için bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaktır. 1461 Trabzon'sa golü düşünen, açık futbol oynayan bir takım; her iki takım da goller bulabilecek isimlere ve imkanlara sahip.

ADANA DEMİRSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR  Alt  (1.65)

Adana Demirspor gol yollarında ciddi sıkıntı çekiyor. Geçtiğimiz haftadaki Boluspor maçında oyunu daha çok orta sahaya yığan ve daha çok mücadeleleriyle ön plana çıkan bir futbol ortaya koydular. Zaten takımda şu an sakat olan Gökhan Kaba'dan başka bir gol silahı yok henüz. Çaykur Rizespor'sa topu gol yollarına taşımakta zorlanmıştı ilk hafta, geçtiğimiz çok zorlanarak aldıkları 3 puanın ardından bu hafta kontrollü bir futbol oynayacaklardır.

MANİSASPOR - KARTALSPOR               İY X   (1.95)

Lige evindeki Göztepe galibiyetiyle giren Kartalspor'un kadro yapısında Manisa deplasmanında tipik bir deplasman futbolu oynamaya ve kontraataklarla gol aramaya çok uygun. Manisaspor da henüz bu tarz takımları açabilecek, maçın gidişatına etki edebilecek bir futbol aklından yoksun olduğunu görüntüsü verdi, en azından ilk yarı için beraberlik düşünülmeli diyorum.

Toplam Oran : 8.49

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder