7 Ekim 2012 Pazar

MAÇ YAZISI : NEVŞEHİRSPOR GENÇLİK 2 - SELÇUKLU BELEDİYESPOR 0



* Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 3. hafta mücadelesini Emre Üstün, altligler.blogspot.com için izledi ve yazdı. [https://twitter.com/emreustun1903]


Ligin son sırasındaki Nevşehirspor Gençlik, BAL'ın 3. haftasında Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor ile karşılaştı. Sezona büyük umutlarla giren Nevşehirspor GK, ligin ilk iki haftasında almış olduğu mağlubiyetler ile hem şehir halkını, hem de otoriteleri şaşkınlığa uğratmıştı, bu iki mağlubiyetin yanısıra Türkiye Kupası'nda alinan 5-1'lik Karaman Belediyespor mağlubiyeti dengeleri değiştirdi. Bu mağlubiyetlerin ardından harekete geşen kulüp yönetimi 3. Lig'de forma giyen Hakan Tümkaya ile anlaştı, ayrıca Kırşehirspor'dan Ahmet Keleş'i renklerine bağladı. Nevşehirspor'da son olarak bir yıldız stoper oyuncu transferi ile takım hazır hale getirilmeye çalışılıyor. Hidayet Arslan'in yanında oynayan oyuncuların yetersizliği başkanı ve yönetimi bu transferi gerçekleştirmeye zorluyor.

İşte tüm haftaya böyle bir atmosferde giren ligin son sırasındaki Nevşehirspor GK, Selçuklu Belediyespor'u ağırladı. Nevşehirspor'un taraftar grubu ''Genç Meterisliler'' maça büyük ilgi gösterdi, meşaleler ile takımı ateşlemeye çalıştılar. Karşılaşmaya hızlı giren Nevşehirspor GK; Halim, Birkan ve Ulaş ile pozisyonlara girdi ancak gol üretemedi, müsabakanın ilerleyen dakikalarında baskısını artıran Nevşehirspor GK, Birkan'in ortasında Halim Kurtuluş'un kafa golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarının başında Selçuklu Belediyespor daha çok hücumu düşünen bir futbol sergiledi ancak arka arkaya girdikleri gol pozisyonlarını değerlendilemediler. Nevşehirspor teknik direktörü Muzaffer Piriçci ise takımı oyunu tutma adına oyuna kenardan müdahaleler yaptı. Oyuncu değişikliklerinden sonra hakimiyeti son 15 dakikada eline alan Nevşehirspor GK, 81. dakikada Birkan Komonavalı'nın sert vuruşunda 2-0'lık üstünlüğü sağladı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 sona erdi.

Nevşehirspor özellikle ilk yarıdakı oyunu ile gelecek adına taraftarlarına umut verirken Ulaş, Halim ve Birkan göze çarpan oyuncular oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder