29 Nisan 2012 Pazar

2 BAL takımı daha lige veda etti..

Bölgesel Amatör Lig'e önümüzdeki sezon katılacak takımları belirlemek için oynanan baraj maçlarına cuma ve cumartesi günü oynanan 5 maçla devam edildi.

Cuma günü oynanan tek maç Trabzon'daydı. 3. Grup'u 3. olarak bitiren Düzyurtspor, Trabzon Gençlerbirliği'ni 3-0 gibi net bir skorla geçerek önümüzdeki sezon da BAL'a katılma hakkını elde etti.

Bugün oynanan 4 maçtan biri olan Ağrı baraj maçı ise çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. 1. Grup'u 9. bitiren Bayazıtspor, Yeni Diyadin Belediyespor karşısında uzatma dakikalarında 1-2 mağlup durumdayken hakem Halit Özel'in Bayazıtsporlu oyunculara gösterdiği 3. kırmızı kart sonrasında olaylar çıktı ve maç tamamlanamadı. Böylelikle, Ağrı maçı Bayburt ve Şırnak maçlarından sonra yarıda kalan 3. baraj maçı oldu. Muhtemeldir ki; Yeni Diyadin Belediyespor, önümüzdeki sezon federasyon kararıyla BAL'da Ağrı'yı temsil edecek.

Kütahya'daki maçta ise 8. Grup'u 10. sırada tamamlayan Gaybıefendispor, Akıncılar'ı 3-1 yenerek BAL'da kalma hakkını elde etti.

Normal süresi 1-1 biten Muş Muratspor - Muş Ovasıspor karşılaşmasında uzatmalarda gol gelmeyince penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibini 7-8 geçen Muş Ovasıspor, BAL'ın yeni temsilcisi oldu.

Adıyaman'da ise play-off ön eleme maçında Kayseri Şekerspor'a elenince play-out oynamak zorunda kalan Adıyaman Belediyespor, Kahta Belediyespor'u 4-0 yendi ve ligte kaldı.

Baraj maçlarına yarın Bartın, Kastamonu ve Manisa'da oynanacaaçlarla devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder